Vacature Doktersassistent | regio Arnhem

Lijkt het jou een leuke uitdaging om als doktersassistent voor verschillende huisartsenpraktijken in de regio te werken? Wil je veel ervaring opdoen? En wil je jouw kennis en vaardigheden op meerdere plekken inzetten? Lees dan zeker verder.

Wat ga je doen?

Je gaat als doktersassistent aan de slag in meerdere praktijken binnen in Arnhem en omgeving. In de praktijken heb je veel contact met patiënten: je staat hen vaak als eerst te woord (telefonisch of aan de balie), ontvangt ze in de praktijk, maar je stelt hen ook gerust. In jouw rol beantwoord je uiteenlopende hulpvragen met behulp van de daarvoor geëigende protocollen.

Naast de patiëntgerichte werkzaamheden, assisteer je de huisarts in de praktijk bij onderzoek of de behandeling van patiënten. Zo help je de huisarts bijvoorbeeld bij het klaarzetten of aangeven van instrumenten. Tevens kun je eenvoudige onderzoeken op urine, ontlasting en bloed zelf verrichten. Tot slot heb je als doktersassistent tevens enkele praktijkondersteunende taken, zoals het verwerken van medische gegevens, beheren van de receptenlijn en het plannen van de spreekuren.

Wie zijn wij?

Flexpool Onze Huisartsen is erop gericht om huisartsenpraktijken te helpen bij uitval of behoefte aan uitbreiding van personeel. Flexpool Onze Huisartsen bestaat uit praktijkmedewerkers die kunnen en willen invallen bij (collega-)praktijken op momenten dat er behoefte bestaat aan tijdelijke inzet of uitbreiding van personeel.

Wat vooral fijn is aan het werken via Flexpool Onze Huisartsen is dat je altijd zelf aan kunt geven wanneer je kan en wilt werken. Deelname is dan ook vrijblijvend en verplicht je tot niets. Hiernaast kun je je via Flexpool Onze Huisartsen veel ervaring opdoen en jouw expertise inzetten binnen niet één, maar meerdere praktijken.

Wat neem je mee?

  • Je bent (bijna) in bezit van het diploma doktersassistent niveau
  • Je hebt ervaring in een huisartsenpraktijk
  • Je hebt ervaring met minimaal één huisartsinformatiesysteem (HIS)
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift
  • Je bent in staat om helder met de zorgvrager te communiceren
  • Je kan zowel zelfstandig als in een team werken
  • Je hebt kennis van de NHG Triagewijzer
  • Je hebt ervaring met medisch technische handelingen

Voldoe jij aan de eisen en spreekt het invallen bij diverse praktijken jou aan? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan via het onderstaande formulier!

Mis je nog relevante ervaring?

Ben jij in bezit van het diploma doktersassistent, maar mis je (recente) ervaring in een huisartsenpraktijk? Schrijf je dan toch in via het onderstaande formulier zodat we samen met jou de mogelijkheden kunnen bekijken om (weer) aan de slag te gaan in een huisartsenpraktijk!

Op zoek naar een vakantie- of bijbaan?

Ben jij (bijna) gediplomeerd doktersassistent, ga je doorstuderen en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan in een huisartsenpraktijk? Schrijf je ook dan in via het onderstaande formulier, we kijken samen naar de mogelijkheden.

Vragen over deze vacature?

Heb je nog vragen over Flexpool Onze Huisartsen en/of de vacature? Neem dan gerust contact op met onze intercedenten via info@flexpool.org of 085-9022085.

Solliciteer via onderstaand formulier

Bezig met laden. Duurt dit langer dan één minuut, klik dan op deze link.